Skip to content

7/24 hizmet ve çözümTuvalet Tıkanıklığı

Tuvalet Tıkanıklığı Açma

Tuvalet Tıkanıklığı sorunlarını için 8 yıllık engin tecrübe!. Kurumsal firmamız Kaçar Kanal Açma olarak Bodrum‘un tüm bölgelerine uzman çalışanlarıyla evlerinizde meydana gelen tuvalet tıkanıklıklarını giderir. Eyvah klozetten su gitmiyor Tuvaletim tıkandı Uygun fiyat ve Servis garantisi mi arıyorsunuz? diye endişelenmenize gerek yok bir telefon uzağınızdayız.


Teknolojik ekipmanlarımız yardımı ile tuvalet tıkanıklığı sorununuzu kırmadan uygun fiyat ve servis garantisi ile gidermekteyiz. Tuvalet tıkanıklığı ve bir çok tesisat sorunlarınız için Bodrum Yarımadasın da hizmet gösteren firmamızla iletişime geçiniz.

Tuvalet Tıkanıklığı Neden Olur?

Tuvalet tıkanıklığının asıl oluşmasında etkili olan faktörler insanların tuvaletlerde kullandığı maddeler ve tuvaletlere attıkları maddelerden dolayıdır. Islak mendiller, tuvalet kağıtları, kadın ped.leri, gazete parçaları, temizlik bezleri, atık yağlar, kireçli sular, saç veya kıl yumağı vs. Bu gibi madde ve cisimler tuvalet gider hatlarında zamanla birikintiler oluşturur ve burada tortulaşarak pis su gider hatlarını tıkar. Tuvalet Tıkanıklığı meydana gelir.

Ev veya işyerin de tuvalet giderinin yanlış kullanımından tutun da tesisatın sorunlu ve yanlış yapılmasına kadar, tuvalet tıkanıklığı birden çok farklı sebebi olabilir. Tıkanmış tuvalete sebep olan nedenlerden en önde geleni , klozet içine atılan yabancı madde (cisim) ve atıklardır. Klozetin içine atılan birçok ıslak mendil, tuvalet kağıdı suyun içerisinde eriyemez ve tesisat borularının içerisinde birikir. Klozet içerisine atılan saçlar zamanla boruların içinde birikir ve tuvalet tesisatının ve bağlı olan tüm tesisatın tıkanmasına sebebiyet vermektedir.

Tuvalet tıkanıklığının başka en önemli nedenleri arasında, tesisatın uygunsuz ve yanlış bağlanması da yer alır. Yanlış bağlanan tesisat çok büyük hasar ve maddiyata sebep vermektedir. Nedir bu yanlış bağlanmış olan tesisat? Boruların eğimi düşük olan yerlerden döşenmesi ana rögara suyun geç ulaşacağı için giderde ki su verimsiz ilerleyecek ve tıkanıklığa sebep verecek.

Bunların yanı sıra tesisatın geçtiği bölgede ağaç kökleri zamanla uzar ve tesisata zarar verir. Baskıya dayanamayan boru patlar ve çökme gerçekleşir veya ağaç kökleri tesisat yolunu kapatır. Böyle durumlar da mutlaka profesyonel destek almanız gerekmektedir.

Call Now Button