Skip to content

7/24 hizmet ve çözümMutfak Borusu Tıkanıklığı

Mutfak Borusu Tıkanıklığı

Lavabo Tıkanıklığı veya diğer tıkanıklık sorunları genellikle kullanıma bağlı olarak yemek yağları ve bitkisel yağları sebebiyle tıkanırlar. Lavabo açıcı kimyasallar genel tesisata zarar vereceği gibi sorunu kalıcı olarak çözemeyecektir.

Lavabo Tıkanıklığı açan özel yüksek su basınçlı aracımız ve uçlarına takılan aparatları sayesinde, Lavabo Tıkanıklığını kırmadan zarar vermeden açmaktayız.

Kaçar Kanal Açma firması işlemlerini son teknolojili cihaz ve ekipmanlar ile daha hızlı ve kaliteli hizmet verme amacı güder. Lavabo Tıkanıklığı veya herhangi bir tıkanıklık sorunlarınız için Bodrum’un tüm bölgelerine hızlı ve uygun fiyatlı hizmetimiz için bizimle iletişime geçin.

 

Lavabo Tıkanıklığı ve tesisat sorunlarınız için Bodrum’un tüm bölgelerine hızlı ve garantili servis hizmeti

KAÇAR KANAL AÇMA : +90 530 663 32 71

Lavabo Tıkanıklığı Gider Tıkanıklığını Dert Etmeyin

Mutfağa musluğunuza bastınız su yavaş yavaş gidiyor ve hiç gitmiyor mu? Garip bir koku mu duyuyorsunuz?

Maalesef artık Lavabonuz tıkanmış demektir. Eyvah işlerim aksayacak diye hiç üzülmeyin! Asitten ve kimyasal açıcılardan uzak durun! tıkanıklığı açarken soluğunuz havadan vücuda giren bu kimyasallar size zarar verebilir. Tıkalı bir lavaboya karşı en doğal çözüm ise robot ve basınçlı su işlemleridir, fakat çözülen tesisat sorunlarınızın tekrarlamama garantisi yoktur, tekrarlamaması için sizin almanız gereken önlemler vardır. Bu önlemler; lavabonuz da süzgeç kullanmanız, yıkanan 

sebzelerden çıkan çamur, yağ ve bitkisel yağların lavaboya dökülmesi, sebze kabukları vs. gibi alacağınız önlemler bir daha tekrarlanacak tıkanıklık sorununuzu minimuma indirmektedir. Tüm bunları uyguluyor ve tesisatınız tekrar tıkanıyorsa sorun çok daha farklı olabilir. Tesisatta çökme, tesisat borularının hasar alması (patlak, çatlak vs.) mutfak borusu ana boruya olan uzaklık mesafesi. Mutfak borusunda eğim olamaması, bunlar kullanımla alakalı olmayan sorunlardır. Bu bahsedilen sorunlar profesyonellik ve ekipman gerektirmektedir.

 

Call Now Button